Аджика з помідорів з часником на зиму

Аджика з помідорів з часником на зиму

Аджика з помідорів з часником на зиму порадує вас яскравим смаком і апетитним ароматом. Такий продукт точно урізноманітнює ваш домашній стіл. Подавайте як доповнення до гарячих обідніх страв. А для простого приготування на зиму скористайтеся перевіреним рецептом.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти.
  • Помідори промиваємо під водою і обсушуємо.
  • Далі овочі обробляємо на невеликі довільні частини.
  • Також нарізаємо зубчики часнику.
  • Відправляємо помідори і часник в чашу блендера. Подрібнюємо до отримання однорідної кашки.
  • Переливаємо заготовку в каструлю. Додаємо сюди сіль, цукор і вливаємо рослинну олію.
  • Варимо частування близько 40-50 хвилин. У процесі можна пробувати і регулювати Доповнення цукру, солі. В кінці готування вливаємо оцет. перемішуємо і вимикаємо вогонь.
  • Переливаємо готовий продукт в простерилізовані банки. Закриваємо кришками, вкутуємо в ковдру, перевертаємо догори дном і даємо повністю охолонути. Після несемо на зберігання в холодний льох.

Аджика з помідорів з часником на зиму готова!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь