Аджика з помідорів з часником на зиму порадує вас яскравим смаком і апетитним ароматом. Такий продукт точно урізноманітнює ваш домашній стіл. Подавайте як доповнення до гарячих обідніх страв. А для простого приготування на зиму скористайтеся перевіреним рецептом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Помідор 3 кг.
 - Рослинна олія 1 ст.
 - Сіль 2 ст. л.
 - Часник 3 головки
 - Цукор-пісок 1 ст.
 - Оцет столовий 9% 80 мл.
 
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти.
 - Помідори промиваємо під водою і обсушуємо.
 - Далі овочі обробляємо на невеликі довільні частини.
 - Також нарізаємо зубчики часнику.
 - Відправляємо помідори і часник в чашу блендера. Подрібнюємо до отримання однорідної кашки.
 - Переливаємо заготовку в каструлю. Додаємо сюди сіль, цукор і вливаємо рослинну олію.
 - Варимо частування близько 40-50 хвилин. У процесі можна пробувати і регулювати Доповнення цукру, солі. В кінці готування вливаємо оцет. перемішуємо і вимикаємо вогонь.
 - Переливаємо готовий продукт в простерилізовані банки. Закриваємо кришками, вкутуємо в ковдру, перевертаємо догори дном і даємо повністю охолонути. Після несемо на зберігання в холодний льох.
 
Аджика з помідорів з часником на зиму готова!


