Черемша по-корейськи з морквою

Черемша по-корейськи з морквою, особливо в сезон збору її, буде у вас смачною гострою закускою до будь-яких страв, і в домашніх умовах готується просто. Гостроту смаку можна регулювати, але закусці потрібно мінімум 2 години для маринування. Для цієї закуски беруться тільки черешки черемші.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
3 год 15 хвДрук
  • Відразу підготувати, згідно пропорції рецепта, всі інгредієнти.
  • Відокремити черешки черемші від листя, промити і зробити їх приблизно однакової довжини.
  • У каструлі закип’ятити воду. Протягом 1-3 хвилин проварити черешки і на друшляку промити холодною водою.
  • Очищену моркву подрібнити на корейській тертці і перекласти в окремий посуд.
  • До моркви перекласти підготовлену черемшу, насипати сіль з корейської приправою і перемішати.
  • Розжарити рослинну олію, залити ним черемшу з морквою і перемішати ще раз.
  • Потім все полити соком лимона, перемішати і закуску компактно укласти в банку. Поставити черемшу на 2-3 години в холодильник для маринування.

Після закінчення цього часу, приготовлену черемшу по-корейськи з морквою можна сервірувати до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь