Смачним весняним варіантом салату з черемші, або ведмежої цибулі, може бути у вас черемша з помідорами. У цьому рецепті доповнимо салат яйцем, заправимо оливковою олією і красиво оформимо. Для такого салату береться тільки свіжа черемша.
Інгредієнти
Порції: –+
- Черемша 15 шт.
- Помідор 2 шт.
- Куряче яйце 1 шт.
- Сіль за смаком
- Олія оливкова за смаком
Кроки
- Підготуйте, згідно з рецептом і потрібною Вам кількістю порцій, всі інгредієнти для салату.
- Відваріть круто яйця, остудіть в холодній воді, очистіть і розріжте на гуртки.
- Черемшу промийте холодною водою і 8 листочків наріжте смужками.
- Помідори промийте, розріжте на невеликі кубики і перекладіть в окремий посуд.
- До нарізки помідорів перекладіть нарізану черемшу, додайте сіль, налийте трохи оливкової олії і акуратно перемішайте.
- На порційну салатницю красиво укладіть цілі листя черемші.
- Потім на листя покладіть салат з черемші і помідорів.
- Поверх салату красиво розкладіть гуртки яєць.
Приготований салат з черемші і помідорів відразу сервіруйте до столу. Приємного апетиту!