Салат з черемші з помідорами

Смачним весняним варіантом салату з черемші, або ведмежої цибулі, може бути у вас черемша з помідорами. У цьому рецепті доповнимо салат яйцем, заправимо оливковою олією і красиво оформимо. Для такого салату береться тільки свіжа черемша.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
45 хвДрук
  • Підготуйте, згідно з рецептом і потрібною Вам кількістю порцій, всі інгредієнти для салату.
  • Відваріть круто яйця, остудіть в холодній воді, очистіть і розріжте на гуртки.
  • Черемшу промийте холодною водою і 8 листочків наріжте смужками.
  • Помідори промийте, розріжте на невеликі кубики і перекладіть в окремий посуд.
  • До нарізки помідорів перекладіть нарізану черемшу, додайте сіль, налийте трохи оливкової олії і акуратно перемішайте.
  • На порційну салатницю красиво укладіть цілі листя черемші.
  • Потім на листя покладіть салат з черемші і помідорів.
  • Поверх салату красиво розкладіть гуртки яєць.

Приготований салат з черемші і помідорів відразу сервіруйте до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь