Пісочне печиво з цукровою пудрою – це дуже смачна і яскрава випічка для вашого домашнього столу або затишного чаювання в колі сім’ї. Приготувати таке частування нескладно. Використовуйте для цього перевірений кулінарний рецепт з покроковими фотографіями.
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно пшеничне 250 гр.
- Масло вершкове 125 гр.
- Рослинна олія 50 мл.
- Крохмаль картопляний 2 ст. л.
- Цукор-пісок 50 гр.
- Цукрова пудра 50 гр.
- Сіль 1 щіпка
- Ванілін 1 гр.
Кроки
- З’єднуємо розм’якшене вершкове масло, цукор, сіль і ванілін.
- Збиваємо вміст і доповнюємо рослинною олією. Продовжуємо збивати до однорідності.
- Висипаємо в заготовку крохмаль, перемішуємо.
- Поступово просіваємо сюди борошно.
- Замішуємо однорідне розсипчасте тісто.
- Формуємо з тіста кілька брусочків. Після розрізаємо їх на невеликі частини.
- Перекладаємо заготовку на деко з пергаментом.
- Випікаємо 40 хвилин при температурі 150 градусів.
- Після випікання обвалюють печиво в цукровій пудрі з усіх боків.
Пісочне печиво з цукровою пудрою готове. Пригощайтеся!