Галушки з цибулею

Галушки з цибулею – це традиційна страва української кухні, яка користується величезною популярністю по всьому світу, але це зовсім не дивно! Ніхто не може встояти від апетитних «кульок», приготованих з додаванням соковитих печериць та ніжного курячого м’яса.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Печериці нарізаємо дрібними шматочками.
  • Цибулю очищаємо і ріжемо кільцями чи півкільцями.
  • Подрібнюємо промите та обсушене куряче філе.
  • На олії підсмажуємо гриби з цибулею.
  • Як тільки волога випарувалася – закидаємо курку та продовжуємо смаження до готовності всіх компонентів.
  • Присмачуємо засмажку сметаною, перцем та сіллю – прогріваємо ще пару хвилин і прибираємо з плити.
  • Для тіста змішуємо всі інгредієнти, вказані у списку, скочуємо масу в ковбаску.
  • Нарізаємо невеликими шматочками та готуємо на пару.
  • З’єднуємо галушки з курячим підливом і подаємо.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь