Класичний бефстроганов з курки на сковороді

Класичний бефстроганів з курки на сковороді – це ніжна страва, що тане в роті, яка приємно здивує вас своєю ніжною текстурою. Рекомендуємо вам використовувати м’якоть курячого стегна, а також трохи борошна для густоти соусу, який «скрасить» будь-який гарнір.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
30 хвДрук
  • Класичний бефстроганів із курки готується дуже просто. Куряче м’ясо обполіскуємо під струменем води та обсушуємо за допомогою паперових рушників, шар за шаром знімаємо лушпиння з цибулі.
  • Цибулину ріжемо тонкими півкільцями.
  • Птах нарізаємо довгастими брусочками.
  • Протягом двох хвилин обсмажуємо на олії цибульні півкільця, додаємо філе стегна і смажимо ще близько 4-5 хвилин.
  • Напівготові компоненти посипаємо борошном і присмачуємо сметаною, а також пастою з перетертих томатів.
  • Заливаємо вміст сковороди гарячою водою, активно перемішуємо та включаємо середнє нагрівання.
  • Гасимо страву на помірному полум’ї протягом 20-25 хвилин.

Розкладаємо по тарілках та подаємо до столу у гарячому вигляді!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь