Курячий бефстроганов з огірками

Курячий бефстроганов з огірками – це інтерпретація популярної страви з яловичини. Однак замінивши червоне м’ясо ніжним філе, смак готової страви зовсім не погіршується, а навпаки виходить у рази ніжнішим. Огірочки надають м’ясу особливого пікантного смаку.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
40 хвДрук
  • Куряче філе розрізаємо на тонкі пластини і з двох сторін солимо і перчимо, відбиваємо за допомогою кухонного молоточка.
  • Підготовлене м’ясо нарізаємо брусками. Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями.
  • У сковорідку наливаємо олію і прогріваємо її, смажимо птицю до зміни кольору і додаємо цибулю, томимо до готовності інгредієнтів.
  • Тим часом дрібно ріжемо мариновані огірки.
  • Огірки разом із борошном, водою та сметаною відправляємо в сковороду, перемішуємо і кип’ятимо 2-3 хвилини.
  • Перед подачею присмачуємо сіллю, чорним перцем та каррі.

Готуйте та отримуйте задоволення!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 2 з 5 )
Залишити відповідь