Сирний мус з желатином

Сирний мус з желатином – повітряний, смачний та корисний десерт. Його можна подавати будь-якої пори року і готується він просто і швидко. Для прикраси та посилення смаку можна використовувати мигдаль, кокосову стружку, білий шоколад або різні фрукти та ягоди.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
39 хвДрук
  • Желатин залийте молоком і залиште його набухати.
  • У чашу блендера викладіть сир.
  • Ягоди можна брати свіжі чи заморожені. Їх також покладіть у ємність.
  • Всипте цукор і подрібніть продукти занурювальним блендером.
  • Коли крупинки желатину добре набухнуть, підігрійте масу в мікрохвильовій печі або на плиті. Желатин має повністю розчинитися, а маса має стати однорідною. Але не доводьте масу до кипіння.
  • Отриману молочно-желатинову масу процідіть через ситечко і додайте в сир.
  • Розкладіть сирну масу в невеликі форми і заберіть в холодильник на кілька годин.

Коли ніжний сирний мус застигне, витягніть його з форм, прикрасьте свіжими ягодами і подавайте на стіл як десерт. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь