Улюблений салат «Цезар» досить калорійна страва. Однак для приготування дієтичного варіанта замість сухариків із пшеничного хліба використовуються сухарики з висівкового або цільнозернового хліба, сир із низьким вмістом жиру та низькокалорійний соус для заправки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 300 гр.
- Капуста пекінська 1 шт.
- Сухарики 250 гр.
- Сметана 15% 200 гр.
- Сир низькокалорійний 50 гр.
- Часник 2 зубці
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Приправа (на вибір) за смаком
- Сіль Приправа (на вибір)
На порцію
Калорії: 109 ккал
Білки: 6.1 г
Жири: 4.4 г
Вуглеводи: 10.7 г
Кроки
- Як почати готувати салат «Цезар»? Куряче філе відваріть разом із цибулею, морквою та спеціями.
- Сметану змішайте з подрібненим часником і 1-2 столовими ложками курячого бульйону, що остигнув, додайте спеції за смаком.
- Пекінську капусту промийте, просушіть. Листя капусти нарвіть руками або крупно наріжте ножем.
- Охолоджене куряче м’ясо наріжте кубиками.
- Перед подачею змішайте інгредієнти, полийте заправкою, розсипте сухарики по салату, прикрасьте зеленню і посипте натертим сиром.
Смачного!