Медовий квас у домашніх умовах

Рекомендую приготувати ароматний медовий квас у домашніх умовах. Напій стане чудовою альтернативою різноманітним шкідливим напоям із магазину. Корисний напій виходить збалансованим на смак і відмінно втамовує спрагу.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
48 год 0 хвДрук
  • Готувати медовий квас у домашніх умовах легко! Підготуйте потрібні інгредієнти для приготування смачного напою.
  • Відміряйте необхідну кількість свіжих дріжджів. За бажання їх можна замінити сухими (потрібна половина чайної ложки).
  • У кип’яченій воді розчиніть дріжджі. Воду беріть кімнатну температуру.
  • Після повного розчинення дріжджів вода набуде каламутного білого кольору.
  • До отриманої маси додайте половину необхідної кількості меду.
  • Ретельно перемішайте до розчинення меду.
  • Лимони ретельно вимийте і видавіть із них лимонний сік, потім процідіть його.
  • Проціджений сік лимонний влийте до отриманої раніше суміші.
  • Місткість накрийте чистим кухонним рушником і залиште при кімнатній температурі приблизно на 10-12 годин.
  • Потім додайте частину меду, що залишилася, і ретельно перемішайте.
  • Приготовлений квас залиште мінімум на 2 дні у прохолодному місці. Готовий квас розлийте по пляшках або банкам, помістіть у холодильник для охолодження, а потім подавайте. Медовий квас виходить із бульбашками, наче газування.

Медовий квас виходить із бульбашками, наче газування.

Приємної насолоди!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь