Сирні рогалики в домашніх умовах

Сирні рогалики в домашніх умовах – це випічка на швидку руку, яка ідеально доповнить чашечку ароматної кави або чаю. Для додаткового смаку та хрусткої текстури також доповнимо десерт повітряним бізе, приготованим своїми руками.

Інгредієнти
Порції: +32
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Рогалики легко можна приготувати в домашніх умовах. У чашу блендера висипаємо сухі компоненти: просіяне борошно, з розпушувачем і цукрову пудру – мішаємо і додаємо кубики вершкового масла і сир.
  • Перебиваємо до суміші крихти, вводимо жовтки.
  • Знову збиваємо і м’яке тісто готове.
  • Робочу поверхню припудрюємо борошном і викладаємо основу, ділимо на дві частини і з кожної формуємо кульку. Накриваємо серветкою і забираємо в холодильну камеру на 30-40 хвилин.
  • У цей час готуємо бізе: білки виливаємо в суху чашу та збиваємо, поступово висипаючи цукровий пісок, до утворення стабільних піків.
  • Переходимо до формування десерту: один сегмент тіста розкочуємо в круглий коржик, діаметром близько 30-32 сантиметрів.
  • Розрівнюємо бізе (половину) поверхнею.
  • Розрізаємо заготовку на 16 частин так, як показано на фото.
  • Згортаємо трикутники у рогалики.
  • Аналогічно чинимо з тістом, що залишилося, і бізе. Напівфабрикати поміщаємо на пергамент, яким попередньо слід устелити деко.
  • Випікаємо в духовці від 10 до 20 хвилин при 180 градусів, час може змінюватись в залежності від потужності вашої духовки.

Десерт, що злегка остигнув, за бажанням декоруємо цукровою пудрою і приступаємо до трапези. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь