Рогалики з повидлом з дріжджового тіста

Рогалики з повидлом з дріжджового тіста готуються трохи довше, ніж випічка з іншого тіста, проте, підсумковий результат вартує очікування. За рахунок додавання дріжджів, частування виходить неймовірно ніжним і пишним – обов’язково спробуйте, і ви залишитеся задоволені!

Інгредієнти
Порції: +21
Кроки
2 год 20 хвДрук
  • 110 мл молока нагріваємо і з’єднуємо з дріжджами і столовою ложкою цукру, даємо постояти близько п’яти хвилин. Далі в пінну масу вбиваємо одне яйце, додаємо розтоплене вершкове масло, решту молока, три столові ложки цукрового піску, сіль і половину борошна. Компоненти ретельно перемішуємо та залишаємо до підйому.
  • До тіста, що відпочило, висипаємо залишки борошна, замішуємо.
  • Робочу поверхню промазуємо олією, основу розкочуємо в пласт.
  • Наносимо шар повидла.
  • Розрізаємо на кшталт піци, на трикутники.
  • Згортаємо рулетики від широкого боку до вузького.
  • Деко вистилаємо пергаментом і розкладаємо заготовки на відстані один від одного.
  • Залишаємо для вистоювання на 20 хвилин, а потім змащуємо збитим яйцем і присипаємо цукром.
  • Випікаємо рогалики в духовці протягом 20 хвилин за температури 180 градусів.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь