Салат «Соняшник» з консервованими печерицями

Салат «Соняшник» з консервованими печерицями – цікаве рішення для вашого столу. Ситна та красива страва, яка приверне увагу та вгамує голод. Жоден рецепт цього салату не обходиться без м’яса та яєць, ми пропонуємо доповнити його ще й консервованими печерицями.

Як приготувати салат «Соняшник» з консервованими печерицями

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
60 хвДрук
  • Куряче м’ясо відваріть у трохи підсоленій воді, остудіть і потім наріжте кубиками.
  • Змішайте м’ясо із майонезом – це буде перший шар нашого майбутнього салату.
  • Яйця зваріть круто, остудіть у холодній воді, очистіть від шкаралупи і натріть на тертці. Один жовток подрібніть у крихту.
  • З консервованих печериць злийте рідину і наріжте їх кубиками.
  • Цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте.
  • Змішайте цибулю та печериці.
  • Сир натріть на великій тертці, маслини розріжте навпіл.
  • На плоску страву викладіть перший шар із курячого м’яса, другий шар зробіть із грибів та цибулі, змастіть його майонезом.
  • Потім викладіть шар із яєць, його також змастіть майонезом.
  • Посипте салат тертим сиром та подрібненим жовтком, розкладіть по ньому маслини і прикрасьте чіпсами.
  • Салат «Соняшник» можна подавати на стіл.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь