Салат «Соняшник» з консервованими печерицями – цікаве рішення для вашого столу. Ситна та красива страва, яка приверне увагу та вгамує голод. Жоден рецепт цього салату не обходиться без м’яса та яєць, ми пропонуємо доповнити його ще й консервованими печерицями.
Як приготувати салат «Соняшник» з консервованими печерицями
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 300 гр.
- Печериці консервовані 300 гр.
- Сир 300 гр.
- Куряче яйце 7 шт.
- Маслини ½ банки
- Майонез столовий молочний 3-4 ст. л.
- Чіпси 50 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 головка
Кроки
- Куряче м’ясо відваріть у трохи підсоленій воді, остудіть і потім наріжте кубиками.
- Змішайте м’ясо із майонезом – це буде перший шар нашого майбутнього салату.
- Яйця зваріть круто, остудіть у холодній воді, очистіть від шкаралупи і натріть на тертці. Один жовток подрібніть у крихту.
- З консервованих печериць злийте рідину і наріжте їх кубиками.
- Цибулю очистіть від лушпиння, дрібно наріжте.
- Змішайте цибулю та печериці.
- Сир натріть на великій тертці, маслини розріжте навпіл.
- На плоску страву викладіть перший шар із курячого м’яса, другий шар зробіть із грибів та цибулі, змастіть його майонезом.
- Потім викладіть шар із яєць, його також змастіть майонезом.
- Посипте салат тертим сиром та подрібненим жовтком, розкладіть по ньому маслини і прикрасьте чіпсами.
- Салат «Соняшник» можна подавати на стіл.
Смачного!