Цей рецепт «Ненажери» підійде для любителів просто та смачно поїсти. Страва виходить смачною, збалансованою та корисною. Субпродукти можна використовувати будь-які, але з курячою печінкою салат виходить особливо ніжним.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряча печінка 450 гр.
- Огірок солені 3-4 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1-2 головки
- Горошок зелений консервований ½ банки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Майонез столовий молочний 200 мл.
- Рослинна олія для смаження
На порцію
Калорії: 110 ккал
Білки: 7.0 г
Жири: 6.9 г
Вуглеводи: 4.1 г
Кроки
- Рецепт салату «Ненажера» з печінкою та солоними огірками гранично простий! Печінку помийте, відваріть у підсоленій воді. Потім остудіть і наріжте соломкою.
- Солоні огірки наріжте і додайте салатницю.
- Цибулю та моркву очистіть. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці, обсмажте овочі до готовності на олії. Остудіть засмажку і додайте її в салатницю.
- З консервованого горошку злийте рідину та додайте його до решти інгредієнтів.
- Заправте салат майонезом, посоліть, приправте до смаку і перемішайте. Подавайте салат «Ненажера» на стіл відразу після приготування.
Смачного!