Червона слабосолона риба відмінно поєднується з свіжим огірком і бутерброди з такою начинкою, та й красиво декоровані, будуть прикрасою будь-якого святкового столу. У цьому рецепті готуємо бутерброди на білому підсушеному хлібі. Намазкою беремо адигейський сир зі сметаною. Свіжий огірок подрібнюємо на тертці.
Інгредієнти
Порції: –+
- Хліб білий 4 скибочки
- Форель слабосолона або сьомга 80 гр.
- Огірок 100 гр.
- Сир Адигейський 60 гр.
- Сметана 20% 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Петрушка для прикрас
Кроки
- Підготувати, згідно з рецептом та потрібною вам кількістю порцій, усі інгредієнти для бутербродів. Скибочки білого хліба підсушити в духовці.
- На дрібній тертці подрібнити адигейський сир і добре перемішати зі сметаною. Цю масу рівним шаром нанести на хліб. Також на дрібній тертці подрібнити свіжі огірки та сік віджати.
- Червону рибу порізати тонкими слайсами. Згорнути їх у вигляді рулетиків і покласти на середину кожного бутерброду.
- Перекласти бутерброди на блюдо. Навколо червоної риби обережно розкласти натертий свіжий огірок і прикрашати листками петрушки. Приготовлені бутерброди з червоною рибою та огірком одразу сервірувати до столу. Смачного!