Мігліо алла маринара

Мігліо алла маринара (Miglio alla marinara) – традиційне італійське поєднання гарніру з пшонки з додаванням оливок та каперсів. Просте блюдо із пшонки, при цьому цікавий, незвичайний смак.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
35 хвДрук
  • Пшоно промити в холодній воді і відварити до готовності згідно з інструкцією на упаковці.
  • Трохи остудити. Додати каперси, зелені оливки та подрібнену петрушку. Заправити оцтом та оливковою олією.
  • Подавати мигліо алла маринара гарячим як гарнір або як самостійну страву.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь