Варення з аґрусу з червоною смородиною

Варення з аґрусу з червоною смородиною – це оригінальне смакове поєднання, яке стане ідеальним доповненням до млинців та чаю! Тонкий смак желеподібного джему з цілісними смородиновими ягідками нікого не залишить байдужим!

Як приготувати варення з агрусу з червоною смородиною

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • Перебираємо ягоди: у смородини прибираємо непотрібні гілочки та листочки, а у агрусу відриваємо хвостики.
  • Тепер промиваємо ягоди під проточною водою.
  • Агрус висипаємо в каструлю і за допомогою блендера перетворюємо його на пюреподібну масу.
  • Тепер у каструлю засипаємо цукровий пісок та вливаємо весь об’єм води.
  • Суміш ретельно перемішуємо і ставимо на плиту десь на 15 хв., До того, як цукор добре розчиниться.
  • Тепер можна додати і смородину, вогонь при цьому не зменшуємо. Тримаємо каструлю на плиті ще 10 хв, періодично помішуючи. Варення набуде червоного відтінку.
  • Розливаємо варення по стерилізованих банках і закочуємо.

Відправляємо баночки на полицю! Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь