Апельсиновий чай

Апельсиновий чай зігріє і наповнить силами навіть у похмурий день. Імбир у складі чаю зробить смак ще оригінальнішим з легким пікантним відтінком. Як основа для чаю можна взяти вашу улюблену заварку без додаткових домішок.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
10 хвДрук
  • Лимон і апельсин добре промийте гарячою водою. Заварку можна взяти розсипну або в пакетиках.
  • У заварник всипте заварку. Апельсин очистіть від шкірки, розберіть на часточки і заберіть білі плівочки. М’якуш викладіть у заварник.
  • Додайте цукор. Його також можна замінити на натуральний мед.
  • Корінь імбиру очистіть від тонкого верхнього шару та наріжте шматочками. Додайте його до ємності.
  • Покладіть скибочки лимона в заварник і влийте окроп. Накрийте кришкою ємність і дайте настоятися апельсиновому чаю протягом 4-5 хвилин.

Апельсиновий чай подавайте в гарячому вигляді разом із тістечками чи випічкою. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь