Апельсиновий чай зігріє і наповнить силами навіть у похмурий день. Імбир у складі чаю зробить смак ще оригінальнішим з легким пікантним відтінком. Як основа для чаю можна взяти вашу улюблену заварку без додаткових домішок.
Інгредієнти
Порції: –+
- Чай чорний 1.5 ст. л.
- Апельсин 1 шт.
- Окріп 800 мл.
- Цукор-пісок 1.5 ст. л.
- Імбир 1 ч. л.
- Лимон 2-3 скибочки
Кроки
- Лимон і апельсин добре промийте гарячою водою. Заварку можна взяти розсипну або в пакетиках.
- У заварник всипте заварку. Апельсин очистіть від шкірки, розберіть на часточки і заберіть білі плівочки. М’якуш викладіть у заварник.
- Додайте цукор. Його також можна замінити на натуральний мед.
- Корінь імбиру очистіть від тонкого верхнього шару та наріжте шматочками. Додайте його до ємності.
- Покладіть скибочки лимона в заварник і влийте окроп. Накрийте кришкою ємність і дайте настоятися апельсиновому чаю протягом 4-5 хвилин.
Апельсиновий чай подавайте в гарячому вигляді разом із тістечками чи випічкою. Смачного!