Ароматна олія з чебрецем і часником для заправки салатів

Дуже простий рецепт неймовірно ароматної заправки, яка додасть нову нотку смаку вашій страві. Її можна використовувати в якості заправки для салатів, смажити на ній м’ясо або поливати практично будь-який гарнір.

Чим свіже буде ваш чебрець, тим смачніше. Але можна зробити заправку і з сушеною спецією. Часник, до речі, чистити зовсім не обов’язково – це необхідно тільки, якщо він давно лежить, і вже став досить сухим. А ось розчавити його ніжно – так він дасть більше аромату. Зберігати таку заправку потрібно в темному місці. Коли рівень масла опуститься до інгредієнтів, просто долийте нову порцію.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
10 хвДрук
  • Чебрець відправте в графин, де буде в подальшому перебувати ваша заправка.
  • Очистіть кілька зубчиків часнику і притисніть їх ножем, щоб часник пустив більше аромату.
  • Теж відправте зубчики в посудину.
  • Тепер все це залийте олією і щільно закрийте кришкою.
  • Через 2-3 дні заправку можна додавати в будь-які страви і салати.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь