Боккончіні з курки

Боккончіні з курки (Bocconcini di pollo al forno) – курячі нагетси по-італійськи. Взагалі словом боккончіні італійці позначають швидкі закуски на один укус. Зазвичай це маленькі кульки моцарели.

Нижче ми наводимо традиційний італійський рецепт боккончіні з курки.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
30 хвДрук
  • Куряче філе нарізати на невеликі шматочки.
  • У невеликій мисці злегка збити яйця, додати сіль і чорний перець.
  • Натерти на дрібній тертці пармезан і змішати з панірувальними сухарями в окремій мисці.
  • Деко застелити пергаментом.
  • Кожен шматочок філе вмочувати спочатку в яйце, а потім обвалювати в сухарях із сиром. Викласти на деко, випікати в розігрітій до 180°С духовці протягом 15-20 хвилин.
  • Подавати боккончині з великою тарілкою салату.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь