Брускета з авокадо, креветками і помідорами черрі

Брускета з авокадо, креветками і помідорами черрі

Вишукані, смачні і дуже красиві брускетти вийдуть у вас, якщо ви вирішите приготувати їх за вказаним далі рецептом. Хрусткий хліб, свіжий салат, ніжне авокадо з легкою кислинкою лимона, соковиті креветки з хрусткою скоринкою і ще більш соковиті помідори черрі – чим менше будуть томати, тим краще.

Креветки потрібні великі, королівські. Авокадо краще візьміть сорту “хаас” – він легше розминається, володіє більш кремовою текстурою і легким горіховим післясмаком. Саме з цього сорту виходить більш смачна паста, який і потрібно буде змастити наші брускетти.

Інгредієнти
Кроки
45 хвДрук
  • Для початку помийте і очистіть креветки. Акуратно видаліть панцир і хвостик.
  • Потім обваляйте їх в приправі для креветок, а також при необхідності посоліть і поперчіть.
  • Обсмажте з додаванням рослинної олії з двох сторін.
  • Очистіть авокадо і розімніть його виделкою прямо в тарілці.
  • Потім присоліть, додайте перчик і збризніть соком лимона. Перемішайте.
  • Готові креветки покладіть на паперові рушники, щоб пішла зайва олія.
  • Багет наріжте однаковими шматками і обсмажте на сухій сковороді до золотистого.
  • Підсушений хліб натріть часничком – з однієї або з двох сторін на свій смак.
  • Потім змастіть пастою з авокадо, покладіть листя салату, а зверху креветку і цільні помідорчики.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь