Брускета з креветками та авокадо

Оригінальним і ідеальним варіантом закусок до новорічного столу незмінно є страви з креветками. Їх подають у вигляді салату, наповнюють тарталетки, викладають на крекери або тости, оформляють канапе або бутербродом. Закуска смачна, легка і готується швидко. У цьому рецепті готуємо брускетту з креветками і авокадо.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
50 хвДрук
  • Спочатку підготуйте згідно з рецептурою і в потрібній для вас кількості порцій, інгредієнти для цієї закуски.
  • На оливковій олії обсмажте до готовності креветки.
  • В окремий посуд помістіть очищений плід авокадо і за допомогою вилки його добре розімніть.
  • Потім до авокадо налийте ложку оливкової олії і насипте сіль на свій смак. Цю масу добре розмішайте.
  • Додайте до суміші лимонний сік і перемішайте ще раз. У вас вийшла намазка для брускетт.
  • Обсмажені креветки остудіть і акуратно очистіть.
  • Тонкими скибочками наріжте багет.
  • Скибочки обсмажте до легкого золотистого кольору на сковорідці без додавання олії.
  • Потім на обсмажений багет нанесіть тонким рівним шаром приготовлену намазку з авокадо.
  • Поверх намазки покладіть підготовлені креветки, полийте їх невеликою кількістю масла і посипте запашним перцем.

Брускетти з креветками покладіть на блюдо і подайте до новорічного столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь