Брускета з вершковим сиром, авокадо і в’яленим томатом

Брускета з вершковим сиром, авокадо і в'яленим томатом

Для любителів яскравого смаку з легкою кислинкою. Ніжна паста з авокадо і двох видів сиру стає ще більш ніжною і ситною завдяки додаванню майонезу. До того ж саме вона підкреслює хрустку скоринку обсмаженого багета. Все це відмінно гармонує з в’яленими помідорами, які мають дуже яскравим смаком. А базилік з петрушкою додають закусці свою родзинку і завершеність.

Під час приготування в принципі можна не додавати майонез. Але в цьому випадку паста буде трохи густішою. Однак на смаку це ніяк не позначиться. Не шкодуйте складових цих брускетт – всього повинно бути багато – і пасти, і помідорів, і зелені.

Інгредієнти
На порцію
Калорії: 228 ккал
Кроки
35 хвДрук
  • Багет наріжте на шматки однакової товщини.
  • Розігрійте сковорідку з рослинною олією і обсмажте на ній шматочки багета з обох сторін.
  • Очистите авокадо. Потім наріжте його маленькими кубиками.
  • Такими ж невеликими кубиками наріжте сир “бринзу”.
  • Потім відправте сир і авокадо в глибоку чашу. Туди ж додайте вершковий сир і майонез.
  • Всі разом пюрируйте за допомогою погружного блендера в однорідну пасту.
  • Обполосніть і обсушіть петрушку з базиліком. Дрібненько порубайте.
  • В’ялені томати наріжте шматочками невеликого розміру.
  • Підсмажені шматочки багета рясно змастіть пастою з сиру з авокадо.
  • Потім посипте базиліком і петрушкою, зверху викладіть в’ялені помідори і прикрасьте все тієї ж зеленню.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь