Бульйон з індички

Бульйон з індички

Бульйон з індички виходить дуже корисним, наваристим та ароматним. Такий продукт стане ідеальною основою для ваших яскравих супів або інших страв. Обов’язково спробуйте приготувати за перевіреним покроковим рецептом. Вийде навіть у новачків у кулінарній справі!

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
5 год 0 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти за списком. Овочі очищаємо, промиваємо і ріжемо невеликими кубиками.
  • У невеликий шматок марлі кладемо чебрець, перець, гвоздику, лавровий лист і петрушку. Зав’язуємо мішечок.
  • Шматочки індички з кісточками кладемо в велику каструлю.
  • Заливаємо продукт водою. Приблизно, знадобиться 4-5 літрів.
  • Доводимо вміст до кипіння.
  • Зливаємо воду і вливаємо нову в такій же кількості. Знову кип’ятимо кістки індички.
  • Зменшуємо вогонь і залишаємо заготівлю на плиті.
  • Забираємо пінку ложкою або шумівкою.
  • Доповнюємо каструлю морквою, селери та цибулею. Сюди ж викладаємо торбинку зі спеціями.
  • Варимо бульйон на тихому вогні 4 години.
  • Після готовності проціджуємо масу через кілька шарів марлі.

Апетитний бульйон з індички готовий. Можна подавати до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь