Булочки, фаршировані грибами і цвітною капустою

Мій чоловік завжди думав, що не любить цвітну капусту. Чого таїти, він і зараз так вважає! Тільки ось булочки, фаршировані грибами і корисним овочем, наминає ще гарячими. І навіть не підозрює, що один з основних інгредієнтів — нелюбима з дитинства кольорова капуста. Цей рецепт у мене запозичили подруги, щоб ввести овоч в раціон дітей.

Безумовно, фаршировані булочки можна готувати з різними інгредієнтами. У начинці може бути фарш, болгарський перець, ковбаса, шинка, зелень. Все залежить від вашого смаку і наявних продуктів. Одне можу гарантувати: буде смачно!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
25 хвДрук
  • Вимийте кольорову капусту і розділіть її на суцвіття. Відваріть в підсоленій воді близько 5 хвилин.
  • Наріжте філе на невеликі кубики і обсмажте в розігрітій олії до готовності, посоліть і поперчіть за смаком.
  • Обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору, а потім додайте гриби, нарізані кубиками. Додайте сіль, перець і перемішайте.
  • Зріжте верхівки булочок і видаліть м’якоть. Наповніть “човники” начинкою: спершу натертим сиром, потім капустою, куркою і грибами. Зверху посипте сиром, що залишився.
  • Випікайте булочки близько 5 хвилин в духовці, розігрітій до 180 °С.

Булочки, фаршировані грибами і куркою, відмінно підійдуть для швидкого перекусу як вдома, так і на роботі або в дорозі. Начинку, до речі, можна приготувати заздалегідь. А потім просто нафарширувати булочки і відправити закуску в духовку.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь