Сирні булочки без дріжджів

сирні булочки без дріжджів

Випічка з сиром — мій улюблений офісний перекус. Зазвичай купую ватрушки в сусідньому кіоску. Звичайно, готую такі ласощі і вдома. Однак часто не вистачає ні сил, ні бажання присвячувати вечір плиті. Тому довгий час сирні булочки від невідомої господині замінювали мені обід на роботі.

Так було до тих пір, поки подружка не поділилася рецептом своєї фірмової випічки. Каже, на другий день сирні булочки без дріжджів не гірше, ніж відразу з духовки. Я перевірила її слова в той же день і не розчарувалася. Тепер сміливо ділюся рецептом і з вами!

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
55 хвДрук
  • Насамперед приготуємо тісто. Для цього в глибокій мисці збийте яйця зі 100 г цукру і дрібкою солі. Пересипте до суміші сир і ванілін. Знову перемішайте.
  • Влийте в миску молоко. Перемішайте ложкою або віночком. Тепер просійте до сирної маси борошно з розпушувачем. Додайте кубик м’якого масла. Замісити руками тісто.
  • Скачайте тісто в кулю, накрийте рушником і дайте відпочити хвилин 15. Тим часом зробіть начинку. Сир, що залишився змішайте з 50-100 г цукру, крохмалем і сметаною.
  • Розімніть начинку виделкою. Тісто, що підійшло розкачайте в 2 пласта. Обріжте краї, щоб вийшов прямокутник. Його наріжте маленькими прямокутниками або квадратами.
  • На кожен квадрат викладіть по 1 ст. л. начинки (більше або менше). Загорніть її в тісто. Викладіть заготовки на змащене маслом деко. Булочки змастіть жовтком.
  • Готуйте випічку в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин. Потім дайте булочкам хвилин 10 охолонути. Подавайте ласощі, присипавши цукровою пудрою.

Сирні булочки — не тільки шалено смачна домашня випічка, але і корисна заміна перекусу на роботі. Ними ви можете підкріпитися, не переживаючи за склад продукту. Тим більше, що свої властивості булочки зберігають протягом декількох днів. Готуйте і діліться результатами!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь