Бутерброди з горбушею виглядають чудово. Закуска ідеально виглядає на святкових столах та підійде для перекушування. Бутерброди зручно взяти із собою у похід чи пікнік. Закуску подають у гарячому чи холодному стані. Приготування закуски займає чверть години.
Інгредієнти
Порції: –+
- Хліб 8 скибочок
- Горбуша копчена 150 гр.
- Огірок 30 гр.
- Сир твердий 30 гр.
Кроки
- Збираємо продукти. Тостовий хліб розрізаємо по діагоналі.
- Копчену горбушу нарізаємо шматочками.
- Хлібні трикутники укладаємо на пласку поверхню.
- Зверху кладемо горбушу.
- Промитий та обсушений огірок нарізаємо тонкими кружальцями і кладемо на бутерброди.
- Твердий сир дрібно натираємо на тертці та присипаємо поверх бутербродів.
- Перекладаємо бутерброди на лист і прогріваємо духовку до 190°С. Запікаємо, поки сир не розплавиться.
- За допомогою прихваток дістаємо лист з гарячими бутербродами.
- Перекладаємо бутерброди на блюдо.
Пробуємо гарячу закуску. Смачного!