Бутерброди з горбушею на сковороді

Бутерброди з горбушею виглядають чудово. Закуска ідеально виглядає на святкових столах та підійде для перекушування. Бутерброди зручно взяти із собою у похід чи пікнік. Закуску подають у гарячому чи холодному стані. Приготування закуски займає чверть години.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
15 хвДрук
  • Збираємо продукти. Тостовий хліб розрізаємо по діагоналі.
  • Копчену горбушу нарізаємо шматочками.
  • Хлібні трикутники укладаємо на пласку поверхню.
  • Зверху кладемо горбушу.
  • Промитий та обсушений огірок нарізаємо тонкими кружальцями і кладемо на бутерброди.
  • Твердий сир дрібно натираємо на тертці та присипаємо поверх бутербродів.
  • Перекладаємо бутерброди на лист і прогріваємо духовку до 190°С. Запікаємо, поки сир не розплавиться.
  • За допомогою прихваток дістаємо лист з гарячими бутербродами.
  • Перекладаємо бутерброди на блюдо.

Пробуємо гарячу закуску. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь