Бутерброди з оселедцем та буряком виходять найсмачніше, якщо робити їх на бородинському хлібі. Це дуже смачна і яскрава закуска, яку не соромно на святкове застілля подати. Оселедець під шубою вони не затьмарять, але однозначно складуть гідну конкуренцію.
Інгредієнти
Порції: –+
- Житній хліб 10 шматків
- Оселедець слабосолоний 1 шт.
- Буряк 2 шт.
- Зелень 1 пучок
- Майонез столовий молочний 1 ст. л.
На порцію
Калорії: 123 ккал
Білки: 9.6 г
Жири: 4.6 г
Вуглеводи: 9.0 г
Кроки
- Буряки відваріть до готовності. Оселедець обробіть, відокремте філе від кісток і наріжте його невеликими шматочками. Хліб наріжте порційними шматками.
- Варений буряк очистіть від шкірки, потім натріть овоч на середній тертці.
- Заправте майонезом бурякову стружку і добре перемішайте.
- Чорний хліб змастіть буряковою масою.
- Зверху на буряк покладіть філе оселедця і прикрасьте бутерброди листочками свіжої петрушки. Можна подавати закуску на стіл. Смачного!