Бутерброди з оселедцем та буряком на бородинському хлібі

Бутерброди з оселедцем та буряком виходять найсмачніше, якщо робити їх на бородинському хлібі. Це дуже смачна і яскрава закуска, яку не соромно на святкове застілля подати. Оселедець під шубою вони не затьмарять, але однозначно складуть гідну конкуренцію.

Інгредієнти
Порції: +5
На порцію
Калорії: 123 ккал
Білки: 9.6 г
Жири: 4.6 г
Вуглеводи: 9.0 г
Кроки
60 хвДрук
  • Буряки відваріть до готовності. Оселедець обробіть, відокремте філе від кісток і наріжте його невеликими шматочками. Хліб наріжте порційними шматками.
  • Варений буряк очистіть від шкірки, потім натріть овоч на середній тертці.
  • Заправте майонезом бурякову стружку і добре перемішайте.
  • Чорний хліб змастіть буряковою масою.
  • Зверху на буряк покладіть філе оселедця і прикрасьте бутерброди листочками свіжої петрушки. Можна подавати закуску на стіл. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь