Бутерброди з печінкою тріски та яйцем – це високобілкова страва, яка чудово позбавляє голоду і заряджає енергією на тривалий відрізок часу. Печінка тріски взагалі вважається не лише корисним продуктом, а ще й делікатесним.
Інгредієнти
Порції: –+
- Батон 4 скибочки
- Печінка тріски 80 гр.
- Майонез столовий молочний 2 ч. л.
- Огірок 1 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Рослинна олія для смаження
- Зелень за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
Кроки
- Перед початком процесу відварюємо та остуджуємо яйця, обполіскуємо та обсушуємо зелень з огірком.
- Очищаємо курячі яйця від шкаралупи.
- На дрібній тертці три яйця, додаємо рубану зелень.
- Викладаємо печінку тріски.
- Присмачуємо склад майонезом, сіллю та меленим перцем – перемішуємо.
- Сковорідку промазуємо олією і з двох сторін обсмажуємо скибочки батона.
- На рум’яний хліб викладаємо масу підготовлену.
- Зверху кладемо півкільця свіжого огірка та гілочки зелені – дегустуємо. Смачного!