Бутерброди з печінкою тріски, яйцем і огірком

Бутерброди з печінкою тріски та яйцем – це високобілкова страва, яка чудово позбавляє голоду і заряджає енергією на тривалий відрізок часу. Печінка тріски взагалі вважається не лише корисним продуктом, а ще й делікатесним.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
15 хвДрук
  • Перед початком процесу відварюємо та остуджуємо яйця, обполіскуємо та обсушуємо зелень з огірком.
  • Очищаємо курячі яйця від шкаралупи.
  • На дрібній тертці три яйця, додаємо рубану зелень.
  • Викладаємо печінку тріски.
  • Присмачуємо склад майонезом, сіллю та меленим перцем – перемішуємо.
  • Сковорідку промазуємо олією і з двох сторін обсмажуємо скибочки батона.
  • На рум’яний хліб викладаємо масу підготовлену.
  • Зверху кладемо півкільця свіжого огірка та гілочки зелені – дегустуємо. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь