Гарний бутерброд з печінки тріски і яєць

бутерброд з печінки тріски і яєць

Ну а цей кулінарний шедевр буде поєднаний з плавленим сирком. За рахунок цього смак буде ще соковитіше і поживніше.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
20 хвДрук
  • Для сендвічів зробіть начинку, натріть на тертці відварені круто яйця і плавлений сирок. Додайте печінку тріски і перемішайте. Плюс дрібно рубану ріпчасту цибулю, яка потрібна для гостроти смаку.
  • Покладіть ще в начинку майонез і такою красою змастіть шматочки багета. Подавайте відразу і їжте із задоволенням!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь