Простий рецепт бутербродів на багеті з журавлиною і печінкою тріски

І перший варіант приготування буде до божевілля простий. А ще й дуже красивим і привабливим, тому що в ролі прикраси будуть використовуватися ягоди.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
35 хвДрук
  • Печінку відкрийте і злийте воду, розімніть вилочкою в пишну масу. Внесіть до неї рубані курячі білки і жовтки.
  • Ріпчасту цибулю накришіть на дрібні кубики і обдайте її окропом, щоб убити гіркоту. Кріп також нарізається дрібненько. Всі ці інгредієнти змішайте в мисці, посоліть і поперчіть. Журавлину розморозьте.
  • А далі кожен шматочок хліба (попередньо підсушіть їх в духовій шафі, деко змащуйте олією) змастіть сумішшю з печінки тріски.
  • Прикрасьте журавлиною, петрушкою і часточкою лимона.

У складі ще побачите мед, його можна не використовувати. Або перед викладаємо начинку на шматок, змастіть його поверхню медом. Творіть на радість всім!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь