Чай з брусницею – це ароматний зігріваючий напій, який актуальний у будь-яку пору року. Приготувати такий яскравий чай зможе кожен у домашніх умовах. Для цього скористайтеся нашою кулінарною ідеєю з покроковими фотографіями. Порадуйте себе та рідних!
Інгредієнти
Порції: –+
- Брусниця 1 ст. л.
- Окріп 250 мл.
- Чай чорний 1 ч. л.
- Мед квітковий за смаком
- Перець чилі за смаком
- Родзинки 1 жменя
Кроки
- Відміряємо необхідну кількість родзинок, промиваємо його під водою, обсушуємо та викладаємо на дно чашки.
- Брусницю можна використовувати у свіжому чи замороженому вигляді.
- Брусницю добре розтираємо ложкою, щоб роздавити ягоди до виділення соку.
- Відрізаємо невеликий шматочок гострого перцю і викладаємо його в чашку із родзинками.
- Звичайний чорний чай заварюємо в окропі звичним для вас способом.
- Даємо настоятися чаю 5 хвилин і переливаємо в чашку, в яку також відправили протерту брусницю.
- Перемішуємо гарячий напій. Даємо ароматному чаю настоятися ще кілька хвилин.
Чай із брусницею готовий. Скоріше спробуйте!