Часникові галушки, приготовані з додаванням рум’яного бекону – це неймовірно ароматна і апетитна страва слов’янської кухні, перед якою неможливо встояти навіть при дотриманні дієти або правильного харчування. Обов’язково спробуйте, і ви залишитеся задоволені!
Інгредієнти
Порції: –+
- Борошно пшеничне 1.5 ст.
- Куряче яйце 1 шт.
- Масло вершкове 1 ст. л.
- Вода 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Бекон 3 смужки
- Сметана 40% 1 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Для приготування тіста в тарілці з високими бортами перемішуємо борошно, м’яке вершкове масло, воду, яйце та сіль.
- Замішуємо м’яке тісто.
- Нарізаємо продукт невеликими шматочками та надаємо бажаної форми.
- Варимо напівфабрикати у підсоленій воді протягом 3-4 хвилин.
- Не гаючи часу, обсмажуємо бекон до хрусткої скоринки з двох сторін.
- М’ясну складову остуджуємо та подрібнюємо.
- На жирі від бекону підрум’янюємо дрібно нарізану цибулю.
- До цибулі додаємо готові галушки, рубаний часник, перець, сіль та сметану – перемішуємо і гасимо 1-2 хвилини.
- Викладаємо галушки в порційні тарілки та посипаємо беконом – насолоджуємось.
Смачного!