Дієтична запіканка з цвітної капусти без яєць і борошна

Дієтична запіканка з цвітної капусти без яєць і борошна

Поспішаємо зробити реверанс у бік любителів рослинної їжі, і особливо цвітної капусти. Запіканка з цвітної капусти з сиром — це не тільки корисно, а ще й швидко, і вже точно смачно, повірте!

Рецепт дуже простий, не вимагає особливих кулінарних навичок і спеціального інвентарю. Калорійність страви помірна, так як ні тіста, ні жирних вершків в ній немає. А щоб зробити запіканку ще більш дієтичної, замініть адигейський сир соєвим сиром тофу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
35 хвДрук
  • Капусту натріть на тертці з великими отворами. Додайте йогурт, гірчицю, орегано, сіль, перець за смаком і часник, пропущений через прес.
  • Адигейський сир натріть, відставте в сторону приблизно 100 г, а іншу частину додайте до капусти. Перемішайте.
  • Викладіть масу рівним шаром на змащене деко і запікайте 25 хвилин при температурі 170 градусів. Дістаньте запіканку, посипте сиром, що залишився і знову відправте на пару хвилин в духовку.

Залишається нарізати запіканку на хрусткі скибочки, прикрасити зеленню і насолоджуватися! Дуже сирно, дуже ніжно… Швидше поділіться рецептом з друзями!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь