Домашній грушевий лікер на горілці

грушевий лікер на горілці

Лікер з груші має освіжаючий пряний смак. М’який солодкий смак груш, настояних на горілці з цедрою лимона, апельсина і спецій створюють неймовірний багатий напій.

Як приготувати домашній грушевий лікер на горілці

Побачили в магазині лікер з груш? Як думаєте що дешевше і смачніше, домашній або куплений лікер?

Примітка

  • Для даного рецепта підійде будь-який сорт груші.
  • Ваніль також можна замінити іншою спецією, такою як імбир або паличка кориці.Ваніль розкриває свій смак набагато швидше, ніж груша. І навіть швидше, ніж імбир або кориця. Так що, не виключайте цей інгредієнт. Пізніше, ви можете додати і ще що-небудь з прянощів, якщо захочете отримати більш запашний лікер.
  • Фрукти, які ви використовували для приготування цього лікеру, гарні в десертах або в морозиві, так що не викидайте їх після вживання лікеру.
  • Рекомендую зберігати лікер з груш не більше 2 місяців. Охолоджувати його перед подачею не потрібно.
Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
10 год 0 хвДрук
  • Наріжте 6 стиглих груш на дрібні шматочки. Видалити гілочку і насіння. Не видаляйте шкіру.
  • Викладіть нарізані шматочки груші в сковороду і додати 1/2 склянки води. Тушкуйте фрукт на повільному вогні близько 15 хвилин, поки груші не стануть м’якими. Поки груші тушкуються, підготуйте лимон і апельсин, натріть цедру з кожного.
  • Відміряйте 5 чашок горілки, 2 чайні ложки ванільного екстракту і 1 паличку кориці.
  • У велику банку перекладіть груші (з соком), цедру апельсина і лимона, ваніль, паличку кориці і залийте горілкою накрийте банку і поставте в прохолодне темне місце на 8 днів.
  • Процідіть суміш, натягнувши на банку марлю. Лікер переливаємо в іншу чисту банку.
  • Додайте цукор і воду в сковороду і доведіть до кипіння протягом однієї хвилини, щоб вийшов простий сироп. Нехай сироп повністю охолоне. Повільно додавайте сироп в настій лікеру до бажаної солодощі.

Подається такий грушевий лікер кімнатної температури.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь