Домашній суп з локшиною та індичкою виходить дуже ніжним, апетитним та поживним. Таке частування яскраво урізноманітнює ваше обіднє меню. Обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну ідею. Порадуйте себе та своїх близьких цікавим супом.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гомілка індички 1 шт.
- Локшина 60 гр.
- Картопля 3 шт.
- Морква ½ шт.
- Сіль на смак
- Зелень на смак
Кроки
- Гомілку індички добре промиваємо, заливаємо водою в каструлі. Доводимо до кипіння, солимо і варимо до готовності.
- Очищаємо і промиваємо картоплю, потім нарізаємо її тонкою соломкою. Відправляємо в киплячий бульйон.
- Очищену моркву натираємо на великій тертці. Також відправляємо в загальну каструлю.
- Виймаємо з бульйону відварену гомілку ідейки. Остуджуємо і відокремлюємо м’ясо від кісточки.
- Відправляємо м’ясо назад в каструлю. Сюди ж викладаємо локшину. Варимо близько 5 хвилин до готовності.
- Наприкінці частування доповнюємо подрібненою ароматною зеленню.
Домашній суп з локшиною та індичкою готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу!