60 хв2
Суп «Рататуй», як страва французької кухні, готується подібно до овочевого рагу з таким же ім’ям, але до нього додаються курячий бульйон з консервованою квасолею.
2 год 10 хв6
Рататуй, запечений в духовій шафі – це відмінний спосіб приготування овочів, який набагато краще обсмажування і не протипоказаний для дієтичного харчування. Класичний рататуй завжди
1 год 50 хв4
Тверда, копчена або м’яка моцарелла, яку частіше за інших видів цього сиру можна знайти в продажу, стане ще одним чудовим доповненням овочевого рататуя. Самий чудовий, ароматний
2 год 10 хв6
Рататуй з куркою або ж з філе з курячої грудки – це дуже насичене і різноманітне за смаковими відчуттями блюдо, просто ідеальне для обіду або вечері. Звичайно ж,...
2 год 0 хв5
Якщо вам потрібно більш ситне блюдо, ніж просто запечені овочі, тоді додайте в рататуй м’ясний фарш. Блюдо вийде дуже смачним і в міру легким, а тому сподобається навіть...
1 год 50 хв6
Рататуй з картоплею можна приготувати тоді, коли ще не настав сезон для свіжих овочів – в цьому випадку картопля буде його головним і найдешевшим інгредієнтом, а всього іншого...
1 год 40 хв5
Рататуй з сиром – ще одна варіація цієї смачної та легкої овочевої страви з півдня Франції, а соковита сирна скоринка надає їй додаткового аромату та смаку. Якщо вам...
1 год 45 хв5
Спочатку рататуй був їжею французьких селян з півдня країни. Жінки додавали в нього будь-які овочі, вирощені на своєму городі, а також прянощі, які в достатку росли на місцевих...
1 год 45 хв4
Рататуй по-французьки можна приготувати у вигляді змішаного овочевого рагу, яке тушкується в духовці або на плиті на повільному вогні, а можна і викласти його кружечками і запекти –...
1 год 30 хв5
Рататуй за класичним рецептом тепер запікається в духовці, але можна зробити це і більш традиційним способом – приготувати рататуй в грубці за умови її наявності; в будь-якому випадку...