Дуже смачне пісочне печиво, приготоване на маргарині

Печиво, приготоване на маргарині, нітрохи не відрізняється від печива, яке готується на вершковому маслі. Апетитне печиво вийде дешевше, за рахунок використання маргарину. Обов’язково спробуйте замінити масло на маргарин і будете приємно здивовані результатом.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
50 хвДрук
  • Свіжий вершковий маргарин наріжте кубиками, скориставшись гострим ножем. Відкладіть кубики маргарину в зручну для вас ємність і приберіть його в тепле місце, щоб маргарин підтанув.
  • Курячі яйця з’єднайте з цукровим піском, ванільним цукром і збийте до утворення пишної піни, а потім поступово додайте кубики підталого маргарину і продовжуйте збивати суміш інгредієнтів.
  • З’єднайте якісне борошно з сіллю, розпушувачем і корицею, а потім перемішайте. Почніть просівати суміш сухих інгредієнтів за допомогою сита в миску з основою для тіста. Акуратно і ретельно вимісіть гладке пісочне тісто руками в мисці.
  • З отриманого тіста сформуйте кулю, яку потім оберніть харчовою плівкою. Кулю з пісочного тіста приберіть в холодильник приблизно на двадцять хвилин-півгодини, щоб тісто дозріло і легше розкочувалося.
  • Злегка присипте робочу зону борошном і покладіть туди тісто. Розкачайте пісочне тісто за допомогою качалки в пласт, на товщину п’ять міліметрів.
  • З підготовленого пісочного тіста виріжте печиво за допомогою різних формочок або чашки. Також ви можете просто відщипувати рівні шматочки тіста, а не вирізати.
  • Після цього розстеліть по деко пекарський папір і перекладіть на нього печиво.
  • Духову шафу включіть розігріватися до 180 градусів.
  • У вже гарячу духовку помістіть деко з печивом і випікайте протягом п’ятнадцяти хвилин. Потім вийміть деко і дайте печиву повністю охолонути перед подачею.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Ольга

    Дуже простий склад та легкий у приготуванні рецепт Домашнє пісочне печиво на маргарині!
    Тісто легко і приємно замішувати, недовго тримати в холодильнику та й випікати швидко.
    Печенюшки хрусткі зовні та м’які всередині. Я поклала вдвічі менше цукру, щоб були трохи солодкі, такі й вийшли.
    Печиво відмінно піднялося, настільки я навіть не очікувала, причому я забула додати розпушувач і вже як скачала в кулю, згадала і обсипала тісто розпушувачем і вимішала знову.
    Вдалий рецепт пісочного печива, дякую.

Залишити відповідь