Приготувати варення з ревеню на зиму дуже просто, при цьому існує величезна кількість поєднань з різними ягодами, фруктами та іншими добавками. Свіжа м’ята додасть особливий аромат вашому варення.
Інгредієнти
Порції: –+
- Ревень 500 гр.
- Цукор-пісок 500 гр.
- М’ята свіжа 50 гр.
Кроки
- Стебла ревеню і м’яту помийте. Черешки очистіть від плівочок.
- М’яту і ревінь наріжте, перекладіть в емальовану ємність, засипте цукром і залиште на 12-14 годин.
- Помістіть ємність на вогонь, закип’ятіть і варіть 10 хвилин.
- Поки вариться варення, знімайте пінку і періодично перемішуйте його.
- Гаряче варення розкладіть по банках і закатайте їх.
Варення остудіть при кімнатній температурі, після цього перенесіть в прохолодне місце на зберігання.