Дуже смачне варення із ревеню з м’ятою на зиму

Приготувати варення з ревеню на зиму дуже просто, при цьому існує величезна кількість поєднань з різними ягодами, фруктами та іншими добавками. Свіжа м’ята додасть особливий аромат вашому варення.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Стебла ревеню і м’яту помийте. Черешки очистіть від плівочок.
  • М’яту і ревінь наріжте, перекладіть в емальовану ємність, засипте цукром і залиште на 12-14 годин.
  • Помістіть ємність на вогонь, закип’ятіть і варіть 10 хвилин.
  • Поки вариться варення, знімайте пінку і періодично перемішуйте його.
  • Гаряче варення розкладіть по банках і закатайте їх.

Варення остудіть при кімнатній температурі, після цього перенесіть в прохолодне місце на зберігання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь