Дуже смачний свинячий стейк з цибулею на сковороді

свинячий стейк з цибулею на сковороді

Стейк – справжня їжа для чоловіків. За цим рецептом ви без труднощів приготуєте смачну вечерю для своєї другої половини зі свинини і цибулі. Гарнір може бути будь-яким, на ваш розсуд.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Стейки посоліть, поперчіть і обваляйте в борошні. Обсмажте м’ясо на сковороді з обох сторін до рум’яної скоринки. М’ясо викладіть на тарілку.
  • Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями. Обсмажте цибулю до прозорості.
  • На сковороду до цибулі викладіть обсмажене м’ясо, частину лушпиння маси покладіть поверх м’яса. Зменшіть вогонь до мінімального, закрийте сковороду кришкою і готуйте ще 30-40 хвилин.
  • За 5 хвилин до готовності посипте м’ясо тертим сиром.

Подавайте стейк з цибулею в гарячому вигляді з гарніром зі свіжих або тушкованих овочів.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь