Цю закуску до новорічного столу відрізняє неповторний смак, ніжність і легкість. Вона буде оригінальною альтернативою крабовому салату і стане родзинкою будь-якого застілля. Крабові палички беруться тільки високої якості. У цьому рецепті доповнимо класичний смак страви плавленим сирком.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче яйце 5 шт.
- Крабові палички 150 гр.
- Сир плавлений 100 гр.
- Майонез столовий молочний 1 ст. л.
Кроки
- Насамперед потрібно підготувати продукти відповідно до рецептури і кількістю потрібних вам порцій.
- Відварити круто п’ять яєць і варити їх після закипання не менше 8 хвилин. Потім остудити в крижаній воді, щоб білок був красивим і гладким. Яйця очистити від шкаралупи і серветкою видалити всю вологу.
- Гострим ножем акуратно розрізати відварені яйця на половинки, витягти жовтки і покласти їх в окремий посуд.
- Жовтки добре розім’яти виделкою. Плавлений сир, заздалегідь протягом 15 хвилин заморожений, подрібнити на крупній тертці або нашаткувати дрібними кубиками і перекласти до жовтків.
- Крабові палички витягти з упаковки, нарізати маленькими кубиками і перекласти в посуд з начинкою.
- Потім начинку заправити невеликою кількістю майонезу.
- Ложкою ці інгредієнти перемішати, зняти пробу і відкоригувати на свій смак.
- Потім приготовленою начинкою нафарширувати половинки білків, накладаючи її з невеликою гіркою, і декорувати зеленню або дрібними овочами.
Готову страву можна відразу подати до столу, але краще потримати деякий час на холоді, прикривши його плівкою. Приємного апетиту!