Галушки з картоплею та курячим фаршем – це не тільки дуже смачно, але ще й просто в приготуванні! Тому якщо раніше ви ніколи не працювали з тістом, то можете не переживати, все вийде з першого разу і ви побалуєте свої смакові рецептори дуже апетитною стравою!
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 4 шт.
- Курячий фарш 100 гр.
- Борошно пшеничне 2 ст. л.
- Куряче яйце 1 шт.
- Цибуля ріпчаста ½ шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Відварену картоплю подрібнюємо за допомогою терки з дрібними отворами, вбиваємо куряче яйце, перчимо і солимо.
- Підсипаємо трохи борошна і за бажанням зелень – старанно перемішуємо ложкою.
- Цибулю подрібнюємо аналогічно картоплі і змішуємо з фаршем, сіллю та перцем.
- Обробну дошку присипаємо борошном і столовою ложкою викладаємо тісто, змочуємо ложку водою і формуємо коржики.
- У центр викладаємо чайну ложку фаршу із цибулею.
- Закриваємо начинку вільними краями.
- Кульки занурюємо в киплячу воду і варимо, поки галушки не спливуть на поверхню.
Акуратно дістаємо шумівкою та сервіруємо. Готуйте та отримуйте задоволення!