Галушки з картоплею

Галушки з картоплею

Галушки з картоплею та курячим фаршем – це не тільки дуже смачно, але ще й просто в приготуванні! Тому якщо раніше ви ніколи не працювали з тістом, то можете не переживати, все вийде з першого разу і ви побалуєте свої смакові рецептори дуже апетитною стравою!

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
40 хвДрук
  • Відварену картоплю подрібнюємо за допомогою терки з дрібними отворами, вбиваємо куряче яйце, перчимо і солимо.
  • Підсипаємо трохи борошна і за бажанням зелень – старанно перемішуємо ложкою.
  • Цибулю подрібнюємо аналогічно картоплі і змішуємо з фаршем, сіллю та перцем.
  • Обробну дошку присипаємо борошном і столовою ложкою викладаємо тісто, змочуємо ложку водою і формуємо коржики.
  • У центр викладаємо чайну ложку фаршу із цибулею.
  • Закриваємо начинку вільними краями.
  • Кульки занурюємо в киплячу воду і варимо, поки галушки не спливуть на поверхню.

Акуратно дістаємо шумівкою та сервіруємо. Готуйте та отримуйте задоволення!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь