Галушки з цибулею – це традиційна страва української кухні, яка користується величезною популярністю по всьому світу, але це зовсім не дивно! Ніхто не може встояти від апетитних «кульок», приготованих з додаванням соковитих печериць та ніжного курячого м’яса.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 300 гр.
- Цибуля ріпчаста 120 гр.
- Печериці свіжі 250 гр.
- Сметана 40% 200 гр.
- Рослинна олія 30 мл.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Для тіста:
- Борошно пшеничне 600 гр.
- Кефір жирний 500 гр.
- Сіль за смаком
- Сода щіпка
Кроки
- Печериці нарізаємо дрібними шматочками.
- Цибулю очищаємо і ріжемо кільцями чи півкільцями.
- Подрібнюємо промите та обсушене куряче філе.
- На олії підсмажуємо гриби з цибулею.
- Як тільки волога випарувалася – закидаємо курку та продовжуємо смаження до готовності всіх компонентів.
- Присмачуємо засмажку сметаною, перцем та сіллю – прогріваємо ще пару хвилин і прибираємо з плити.
- Для тіста змішуємо всі інгредієнти, вказані у списку, скочуємо масу в ковбаску.
- Нарізаємо невеликими шматочками та готуємо на пару.
- З’єднуємо галушки з курячим підливом і подаємо.
Смачного!