Гречаний суп із тушонкою у каструлі сподобається багатьом. Це чудовий варіант для студентів чи холостяків. Не треба довго варити бульйон. Швидко та смачно. Багато хто хоче заощадити час на готуванні, і це класний спосіб. Я готую суп часто. Особливо в дачний сезон, коли є обмеження в умовах тривалого процесу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Картопля 2 шт.
- Тушонка яловича 250 гр.
- Цибуля ріпчаста ½ шт.
- Морква ½ шт.
- Гречка 40 гр.
- Рослинна олія 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень за бажанням
- Вода 1.2 л.
Кроки
- Візьміть обов’язкові інгредієнти, прописані вище в рецепті. Морквину та картоплю промийте від піску та забруднень, очистіть, скориставшись економкою. З цибулини приберіть лушпиння.
- Картоплю порубайте на зручні частини. Перекладіть у ємність, у якій зібралися готувати страву. У каструлю вилийте воду.
- Гречку складіть у сито і прополощіть під струменем води. Перекладіть у каструлю. Встановіть на помірному нагріванні та закип’ятіть. Зваріть до напівготовності продуктів.
- Морквину натріть на тертці. Цибулю наріжте довільно.
- Овочі об’єднайте, і підрум’яньте на маслі, попередньо розжаривши сковорідку. Тушкуйте до м’якого стану.
- Підрум’янені овочі перекладіть у суп. Потім відправте яловичу або будь-яку іншу тушонку. Прогрійте до повного розчинення жиру. Як тільки вміст закипить, зменшіть нагрівання. Відрегулюйте смак спеціями.
- Улюблену зелень промийте і дрібно нарубайте. Висипте в каструлю та розмішайте. Вимкніть конфорку. Заберіть каструлю. Дайте трохи настоятися.
Гарячою ароматною їжею наповніть тарілки. Запрошуйте домашніх та насолоджуйтесь наваристим частуванням. Смачного!