Хачапурі по-імеретинськи

Хачапурі по-імеретинськи відрізняється ніжним смаком і апетитним виглядом. Таке частування нікого не залишить байдужим, а приготувати його в домашніх умовах зовсім не складно. Для виконання кулінарної ідеї скористайтеся перевіреним покроковим рецептом нашої добірки.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Вливаємо кефір у глибоку миску. Додаємо до нього соду та розмішуємо.
  • Додаємо сюди сіль, цукор та олію. Перемішуємо.
  • Просіюємо сюди муку і починаємо вимішувати.
  • Замішуємо тісто і формуємо з нього акуратний еластичний ком.
  • Для начинки з’єднуємо тертий сир, курячі яйця та розм’якшене вершкове масло.
  • Ретельно вимішуємо заготовку до однорідності.
  • Ділимо тісто на 6-8 рівних частин. Кожну розгортаємо в тонке коло. У центр кладемо трохи начинки.
  • Закриваємо тісто начинку. Добре з’єднуємо по краях.
  • Акуратно розгортаємо заготовку і формуємо плоский коржик з начинкою.
  • У розпечену сковороду кладемо коржик. Смажимо його до рум’янцю з обох боків.
  • Кожну заготовку обмазуємо вершковим маслом і складаємо один на одного.

Хачапурі по-імеретинськи готові. Частуйтесь!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь