Рецепти страв з фруктами
Дуже вишуканий, гіркувато-цитрусовий смак має варення-конфітюр з червоної горобини, зварене разом із апельсинами та мигдальними горішками. Готуються ласощі нескладно, а результат виходить –
Будь-які страви, приготовані з додаванням чорної горобини, вважаються мало не лікувальними у багатьох куточках нашої країни. Ягоди містять величезну кількість вітамінів і мікроелементів
Варення із чорноплідної горобини або аронії з лимоном буде у вас не тільки смачним, а й корисним лікувальним десертом. Кисло-солодкі з терпкістю ягоди аронії довго зберігаються, тому варення.
Желе з лохини на зиму – це солодкий ароматний та корисний конфітюр домашнього приготування. Має приємний насичений смак із легкою цитрусовою кислинкою. Залізоподібна консистенція виходить
Цукати з айви в домашніх умовах виходять насиченими та дуже цікавими до смаку. Такі привабливі ласощі сподобаються як дорослим, так і дітям. Частування можна їсти просто так або...
Цукати з яблук в електросушарку – це простий та цікавий варіант заготовити ваш яблучний урожай. Зі звичайного фрукту виходять дуже смачні та привабливі ласощі для всієї родини. Для...
Цукати з буряка – це оригінальне частування, яке можна приготувати будь-якої пори року. Ласощі доповнюють чай або використовують для начинки різної домашньої випічки.
Джем із журавлини порадує вас насиченим смаком із приємною кислинкою. Також такий продукт виходить дуже яскравим та привабливим. Його можна подавати до чаю, їсти з білим хлібом або...
Варення з аґрусу з чорною смородиною – це по-справжньому цінні ласощі. Ягоди агрусу добре відновлюють тиск, а смородина зміцнює імунну систему. Таке варення особливо незамінне взимку!
Якщо ви не встигли зварити полуничне варення, але ви маєте заморожену полуницю – ми ділимося з вами рецептом чудового полуничного джему. Готується він за лічені хвилини, як і...
Черешня не особливо підходить для заморожування. Однак із свіжих плодів виходить дуже смачний напій, особливо якщо змішати черешню з іншими інгредієнтами – ягодами та фруктами.
Всі ласуни люблять полуничне варення п’ятихвилинка з лимоном. Полуниця – ароматна ягода, смачна сама по собі, але рідко трапляється можливість зберегти її у свіжому вигляді на зиму.
Компот із черешні та яблук на 3-літрову банку на зиму припаде до смаку всім, хто спробував! Черешневий компот не менш популярний, ніж його “собрат” –
Варення з агрусу по праву визнано ароматним, соковитим і корисним. Але зазвичай процес приготування займав багато часу. З появою мультиварок все змінилося: смачне варення, що містить безліч корисних.
Варення з аґрусу виходить густим, оскільки у складі ягід є пектин. Апельсини у складі надають запашного цитрусового аромату. Загалом таке варення більше схоже на повидло, оскільки плоди подрібнюються.
З цитрусових та черешні виходить дуже насичений та смачний напій, який корисно пити не лише взимку, а й улітку, у спеку. Якщо додати до компоту м’яту чи корицю,...
Набридло традиційне полуничне варення? Є спосіб урізноманітнити звичні ласощі і додати до нього кілька свіжих ноток. Це можна зробити за допомогою листя базиліка та м’
Любите незвичайні поєднання та експерименти? Тоді рецепт варення з полуниці з бананом для вас. Поєднання соковитої та ароматної полуниці з ніжним та солодким бананом перетворюється
Полуничне варення – одне з найпопулярніших домашніх ласощів у дітей та дорослих. А додавання м’яти додасть йому нових цікавих ноток. Варення втратить зайву нудотність і набуде
Паста з креветками (Pasta con gamberoni) – традиційна страва італійської кухні. Рецептів пасти з креветками в Італії безліч. Найпопулярніші рецепти пасти з креветками припускають приготування