Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.5 г.
Білки
0.0 г.
Жири
6.8 г.
Вуглеводи
26
ккал
35 хв1
Відмінний рецепт варення до чаю для ледарів. Всього за кілька хвилин у вас на столі буде смачне і корисне варення з журавлини. За своїми корисними властивостями з журавлиною...
компот з полуниці і журавлини
30 хв8
Якщо ви любитель більш кисленького смаку, цей рецепт для вас. Солодка полуниця в поєднанні з килою журавлиною, залита солодким сиропом, дає просто феєрверк смаку. Солодкий, ароматний, з легкою.
салат з сирого буряка, морської капусти і журавлини
15 хв5
Це неймовірно простий в приготуванні салат. Другий його плюс – він надзвичайно корисний. Третій – надзвичайно смачний. Журавлина надає соковитість салату і відбиває запах йоду від морської капусти.
Хрін з медом і журавлиною
40 хв12
Цей соус можна залишити в прохолодному місці на кілька місяців. Завдяки кисло-солодким добавкам виходить приємний смак. Представлений рецепт покроковий стане в нагоді тим, хто хоче
торт в пляшці з сухофруктами і горіхами
30 хв8
Ласунам начебто мене складно стежити за фігурою. Тільки сядеш на дієту, як чергове тістечко дивиться на тебе спокусливим поглядом. Ну як тут встоїш. Але я не звикла здаватися....
Террін зі свинини з сухофруктами
50 хв8
Починаємо готуватися до Нового року – оновлена добірка святкових рецептів вже висить на головній сторінці блогу, буду потихеньку постачати вас новими рецептами. Почну з холодної закуски –
72 год 23 хв6
Ділюся рецептом квашеної капусти з журавлиною і яблуками. Я дуже люблю ферментовану капусту, а за цим рецептом вона виходить дуже смачною і хрусткою. Готується все просто і відносно...
паска царська рецепт
2 год 30 хв
Паска царська великодня – сама смачна випічка, яка готується на Великдень. Тісто виходить приголомшливим і ароматним, Всі рецепти з фото, покроково описано. Можна експериментувати
1 год 30 хв
У переддень Великого свята в будь-якому магазині можна купити паску. Але купівельна випічка суха, позбавлена смаку, з відразливим запахом ванільної есенції. Тому багато господинь вважають
паска в хлібопічці
1 год 30 хв
Паска – головний атрибут святкового столу. Сьогодні з’являються нові рецепти, які поєднують класичну форму випічки і сучасні способи її приготування, наприклад, в хлібопічці.